Pantone оголосив головний колір 2023 року

фото з відкритих джерел

Американський Інститут кольорів Pantone щорічно обирає головний колір року

Американський Інститут кольорів Pantone обрав основний колір 2023 року. Ним став малиново-червоний під назвою Viva Magenta, який представляють як «нетрадиційний червоний для нетрадиційного часу». Про це повідомляється на сайті інституту.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PANTONE (@pantone)

«Колір року Pantone, Viva Magenta 18-750, вібрує бадьорістю і енергією. Це відтінок, вкорінений у природі, що походить від родини червоних і виражає новий сигнал сили. Viva Magenta – сміливий і безстрашний, пульсуючий колір, насиченість якого сприяє радісному і оптимістичному святкуванню, створенню нового наративу, – написали в Instagram інституту.

Там додають, що Viva Magenta – нюансований багряний червоний тон, який представляє баланс між теплим і прохолодним, будучи нетрадиційним відтінком для нетрадиційного часу.

Варто зазначити, що Pantone щорічно обирає головний колір року, починаючи від 2000 року. Нагадаємо, що 2022 року головним кольором був відтінок фіолетового, який називається Very Peri. Він символізує безтурботну впевненість. Кольорами 2021 року від Pantone стали сірий відтінок Ultimate Grey і яскраво-жовтий Illuminating, а головним кольором 2020 року Pantone обрав відтінок 19-4052 Classic Blue або класичний синій.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: