«Не можу повірити». Полякова показала свого чоловіка після 20 років спільного життя

Оля Полякова разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
фото: Оля Полякова/Instagram

У сторіз артистка назвала Вадима Буряковського партнер ін крайм, що в перекладі може означати «подільник», «поплічник»

Співачка Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський сьогодні, 12 вересня, святкують 20 років подружнього життя. Про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

Артистка показала подружнє фото й додала до нього зворушливий підпис.

«Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав – тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а один одному – рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама – доросла, безпечна, затишна!», – написала Полякова.

У сторіз співачка додала, що вважає свого чоловіка партнер ін крайм, що в перекладі може означати «подільник», «поплічник».

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
скріншот із інстаграм-сторінки Олі Полякової

Нагадаємо, що Оля Полякова випустила пісню «Білий налив», до створення якої долучилася співачка та авторка пісень Tayanna, а також було використано уривок пісні хіта Ірини Білик.

Раніше, 8 березня, Оля Полякова презентувала пісню та family відео «Мама». У відео знялося три покоління жінок сім’ї артистки: сама Оля Полякова, мама Світлана Іванівна та доньки Маша і Аліса.

Також Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Також продюсер Полякової пояснив, чому співачка виконувала російськомовні пісні до вторгнення.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: