Американська співачка випустила лінію алкогольних напоїв

Штаб-квартира лінії віскі знаходиться в Х’юстоні, рідному місті Бейонсе
фото з відкритих джерел

Бейонсе назвала новий напій на честь прадіда Девіса Хоуга

Американська співачка Бейонсе увійшла у бізнес алкогольних напоїв, запустивши лінію віскі у співпраці з Moët Hennessy. Про це стало відомо з соцмереж артистки.

Бейонсе поділилася новиною, тримаючи склянку віскі під назвою SirDavis, у соцмережах і написала «Davis у моїх кістках» і додала посилання на вебсайт лікеру.

Згідно з релізом, напій SirDavis названий на честь прадіда Бейонсе Девіса Хоуга, який ховав пляшки з віскі, будучи фермером під час сухого закону на Півдні.

Американська співачка випустила лінію алкогольних напоїв фото 1
фото: Instargam / beyonce

«Коли я дізналася, що мій прадід був самогонником, мені здавалося, що моя любов до віскі вирішена. SirDavis – це спосіб віддати йому шану, об’єднавши нас новою спільною спадщиною», – сказала Бейонсе.

Штаб-квартира лінії віскі знаходиться в Х’юстоні, рідному місті Бейонсе. Пляшка напою із зображенням бронзового коня також є натяком на останні альбоми Бейонсе.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Beyoncé (@beyonce)

SirDavis буде доступний для покупок у вересні за ціною $89 за пляшку.

Нагадаємо, співачка Бейонсе заплатила метрополітену Вашингтона $100 тис., щоб її шанувальники змогли дістатися додому після концерту у місті. Також Бейонсе продемонструвала сміливий образ у капелюсі від українського дизайнера.

До слова, у Лондоні близько 30 бездомних сімей виселять із готелю Travelodge перед концертом Бейонсе, оскільки номери забронювали шанувальники співачки. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: