Іспанія почала розслідування через кліп співачки Кеті Перрі

Сцени у кліпі для синглу Кеті Перрі Lifetimes викликали занепокоєння
фото: AP

Одна зі сцен кліпу була знята в дюнах Еспальмадора, у забороненій зоні, позначеній мотузками

В Іспанії почали слідчі дії через кліп американської співачки Кеті Перрі. Підозрюють, що її команда проводила зйомку на охоронюваних піщаних дюнах без дозволу. Про це пишуть BBC та Sky News.

У кліпі для синглу Lifetimes, який вийшов 8 серпня, співачка розважається на островах Ібіца та Форментера. Одна зі сцен була знята в дюнах Еспальмадора, у забороненій зоні, позначеній мотузками.

Департамент охорони довкілля Балеарських островів заявив, що продакшн-компанія, яка фільмувала кліп, не отримала необхідного дозволу перед цим. Через це розпочали «попередні слідчі дії».

Однак представники іспанського Міністерства сільського господарства, рибальства та навколишнього середовища зазначили, що хоча розслідування триває, вони не розглядають імовірне порушення як екологічний злочин, оскільки дозвіл міг би бути наданий, якби його запитували.

Водночас зазначається, що продюсерська компанія, відповідальна за відеокліп, не зверталась до департаменту.

Еспальмадор – це приватний острівець, розташований на північ від Форментери, який з 1980 року є частиною Природного парку соляних рівнин Ібіци та Форментери (El Parque Natural de las Salinas de Ibiza y Formentera). Його довжина становить приблизно 2,9 кілометра, а ширина – 800 метрів (137 гектарів). Повідомляється, що дюни на цьому острові мають «велику екологічну цінність».

Раніше американська співачка Кеті Перрі потрапила під вогонь критики через поведінку на коронації Чарльза III та його дружини Камілли Паркер-Боулз, яка відбулася у Великій Британії 6 травня 2023 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: