Продюсер Полякової пояснив, чому співачка виконувала російськомовні пісні до вторгнення

Полякова не їздила у Росію з 2015 року
фото з відкритих джерел

Ясинський: «Тоді краще було, щоби наші російськомовні українці слухали своїх, ніж росіян»

Оля Полякова була прикладом того, що можна бути російськомовним артистом в Україні, можна бути успішною. Тоді краще було, щоби наші російськомовні українці слухали своїх, ніж росіян. Про це в інтерв'ю «Главкому» розповів музичний продюсер, керівник агентства Secret Service Entertainment Михайло Ясинський.

«Оля не їздила у Росію з 2015 року. Вона утримувала у колі українських інтересів більшість російськомовної аудиторії України. Після рішення закрити для себе «російське питання». Люди дивилися на неї і розуміли, що можна бути російськомовним артистом в Україні, можна бути успішною. І при цьому не їхати у Москву. Що тут немає гонінь через мову. Тому можна залишатися спокійно у своїй країні», – сказав Ясинський.

Оля Полякова
Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic

За його словами, багато хто забув, але «у 2014 здавалося, що це от-от закінчиться».

«Зараз політики домовляться, американці дотиснуть санкціями і росіяни підуть з Криму. Що прості росіяни не підтримують владу. Думали, що проженемо російських терористів з Донбасу до кінця літа. Багато чого здавалося, але життя розставило все на свої місця», – зазначив продюсер.

Що стосується інших артистів, наприклад, Макса Барських, то він, за словами Ясинського, зараз набув такої популярності в Україні, якої у нього не було до повномасштабної війни. «1 грудня він зібрав на своєму київському концерті у Палаці спорту 10 тис. людей. Сьогодні триває підготовка до ще одного виступу на цьому ж майданчику. Концерт відбудеться у травні. Як ви думаєте, про що це говорить?», – каже керівник агентства Secret Service Entertainment.

Макс Барських
Макс Барських
фото з відкритих джерел
Макс Барських виступав у Росії ще у 2018 році. Зокрема під час виступу у Москві, у палаці спорту «Мегаспорт», коли йому треба було співати пісню «Февраль», він розповів, що втратив батька і заспівав на його честь українською мовою.

«Він просто талановита людина, у якої є позиція. І люди це бачать. Артист цілком щиро зробив свідомий вибір, його позиція переконує людей», – додав Ясинський.

 Нагадаємо, відомий продюсер назвав співачку, яку судитимуть після війни.

Раніше повідомлялось, що Оля Полякова із донькою наворожили Меловіну перемогу на нацвідборі. Але є нюанс.

Читайте також: Продюсер Михайло Ясинський: Тому, хто співатиме російською в Україні, загрожує доля маргінала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: