Не минуло і двох років. Ганна Безсонова вдруге стала матір'ю

Ганна Безсонова з чоловіком
фото з відкритих джерел

У Безсонової і Момота народився ще один хлопчик

Українська гімнастка Ганна Безсонова на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що вдруге стала мамою – у неї народився ще один син.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bezsonova Ganna (@annabessonova)

За словами дворазової призерки Олімпійських ігор, хлопчик з'явився на світ 28 жовтня. Бесонова не повідомила, як назвала дитину. Старшого сина Безсонової звати Брайан,  він народився в США у листопаді 2020 року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Bezsonova Ganna (@annabessonova)

Батько дітей прославленої спортсменки – фітнес-тренер Дмитро Момот. Він зробив Ганні пропозицію руки та серця (вони навчалися у Києві в інституті фізкультури в одній групі) у 2017 році під час поєдинку НБА у Майамі. Ось уже декілька років сім'я живе у США.

Як відомо, Ганна Безсонова виросла у спортивній родині. Батько спортсменки – легендарний футболіст київського «Динамо» Володимир Безсонов, а мати – чемпіонка світу у групових вправах з художньої гімнастики Вікторія Безсонова, яка стала першим тренером доньки.

Раніше «Главком» писав, провідна українська тенисистка Еліна Світоліна, яка 15 жовтня стала мамою, народивши дочку своєму чоловікові, французькій зірці тенісу Гаелю Монфісу, в соцмережі показала, як виглядає дитяча кімната у їхньому будинку.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: