Настя Каменських назвала умову, коли буде співати російськомовні пісні

Каменських матиме в своєму репертуарі російськомовні пісні
Фото з відкритих джерел

Артистка висловила неоднозначну думку щодо виконання пісень російською мовою

Українська співачка Настя Каменських взяла участь в інтерв'ю Маші Єфросиніної, де розповіла, що допускає можливість проведення виступів з російськомовними піснями за кордоном. 

Настя Каменських зауважує, що вона переклала свої хіти на українську мову та в Україні співатиме тільки українською, однак не виключає можливості виконання пісень російською мовою в інших країнах.

«Що ти відповідаєш, коли тебе просять на концертах заспівати російськомовні хіти?», – запитала Маша Єфросиніна.

«Я переклала всі свої пісні. Мовне питання у нас категоричне. Якщо ми знаходимося в Україні - звичайно ні. Якщо ми говоримо про закордонні концерти... Російською мовою говорить дуже багато інших національностей. У мене є друзі, наприклад, вірмени. Вони не розуміють українську. Звичайно, я з ними говорю мовою, якою ми можемо конектитися», – відповіла Анастасія.

«Я співаю українською, іспанською, англійською, як завжди це робила. Мені дуже подобається, що ми стали свідомими. Але таке питання, коли категорично [відмовляються від російської]... У нас реально російськомовних людей купа. Вибач, будь ласка, але цю мову можна чути навіть на фронті від наших людей, і коли я спілкуюся з переселенцями з регіонів, які кажуть, що нас цькують за те, як ми розмовляємо, я хочу попросити: дайте можливість людям перейти, бо це ж неможливо. Людина жила там 40, 50 років, і тут її починають... Я проти булінгу. Полюбовно треба це робити. Повинні бути винятки. Точно не треба бити по голові за це», – вважає Каменських.

Підписники вважають, що позиція виконавиці є двозначною, оскільки у серпні 2022 року Настя Каменських озвучила протилежну думку в інтерв'ю Анастасії Доротюк.

«Чи буде Настя Каменських потім, після перемоги, колись співати російською? Чи допускаєш ти таку думку?», – запитувала Доротюк..

«Звичайно ні, - відповіла співачка. - Я багато разів розповідала, що я космополіт. У мене в альбомах були пісні іспанською, англійською, навіть італійською мовою. Для мене завжди було нормально співати всіма цими мовами. Чи співатиму я російською? Ні!», – відповіла співачка.

Читайте також: Проблеми з алкоголем у Каменських: як співачка справлялась із депресією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: