Знаменитий модельєр Роберто Каваллі став батьком у 82 роки

фото з відкритих джерел

Сина знаменитому дизайнеру народила шведська модель та дівчина Playboy

Італійський модельєр та засновник однойменного будинку моди Роберто Каваллі, якому зараз 82 роки, та його кохана, 37-річна Сандра Бергман, стали батьками. У пари народився син, якого назвали Джорджіо.

Дизайнер разом з колишньою шведською моделлю та «дівчиною Playboy» з 2014 року. Ця дитина стала для пари першою, але, крім неї, у Роберто є ще п'ять дорослих дітей від двох попередніх шлюбів.

Про появу на світ сина модельєр повідомив в інтерв'ю виданню Novella 2000: «Сандра почувається добре, і дитина, яка народилася тиждень тому прямо тут, у Флоренції, прекрасна. Було дуже хвилююче побачити її відразу після народження».

Він додав, що вирішив назвати сина Джорджіо на честь свого батька, якого було вбито нацистськими солдатами в Каврильї, коли самому Роберто було лише чотири роки.

Статки Роберто Каваллі оцінюють у 500 млн доларів. У 2015 році модельєр подарував Сандрі приватний острів неподалік Стокгольма вартістю 2,5 млн доларів. У володіннях екс-моделі знаходяться вілла з чотирма спальнями, мисливський будиночок, басейн, поле для гольфу, а також рештки городища вікінгів.

Читайте також: Українка втекла від війни в Італію з сином, а повернулася сама: дитину викрали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: