Найпопулярніша жінка в Інстаграм показала знаменитість, на яку рівняється

Селена Гомес нещодавно з’явилася на зйомках серіалу у плащі від одеської дизайнерки
фото з відкритих джерел

Селена Гомес знімається з Меріл Стріп в серіалі «Вбивство в одній будівлі»

Співачка та акторка Селена Гомес, у якої понад 400 мільйонів підписників в Інстаграм, що є рекордом в соцмережі, на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала фото із культовою голлівудською зіркою Меріл Стріп та зізналася, що рівняється на неї.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Selena Gomez (@selenagomez)

Селена оприлюднила зворушливий кадр із Меріл, з якою знімається в серіалі «Вбивство в одній будівлі». «Незабаром викладу ще знімки. Але залишу цей із жінкою, яку я обожнюю, на яку рівняюсь і люблю», – написала Гомес.

В картині зірки Голлівуду зіграли сусідок по багатоквартирному будинку, які дуже люблять подкасти про справжні злочини. Коли в першому сезоні в їхньому будинку відбувається вбивство, головні герої використовують свої навички аматорського розшуку, щоби спробувати розкрити злочин.

Раніше «Главком» писав, що Селена Гомес нещодавно з’явилася на зйомках серіалу у плащі від одеської дизайнерки. Марка Olēnich (дизайнерка Яна Оленіч з Одеси) спеціалізується на мінімалістичних та монохромних речах. Вартість такого плаща нині 596 євро (близько 23 тисячі гривень). Це колекція осінь-зима-2022. Раніше в одязі цієї марки була помічена Тіна Кунакі, Ірина Шейк, Коко Роша, Кортні Кардаш'ян та інші.

Читайте також: Сім'я українки, яку застрелив Алек Болдвін, знову подає на актора до суду: що вимагають

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: