Селена Гомес прийшла на зйомки серіалу у плащі від одеської дизайнерки

фото з відкритих джерел

Раніше в одязі цієї марки була помічена Тіна Кунакі та Кортні Кардаш'ян

Американська співачка та акторка Селена Гомес потрапила в об'єктиви папараці у Нью-Йорку. Цікаво, що на зйомках третього сезону серіалу «Вбивства в одній будівлі» Гомес з’явилася у тренчі з екошкіри українського бренду.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olēnich 🇺🇦 (@olenich.co)

Марка Olēnich (дизайнерка Яна Оленіч з Одеси) спеціалізується на мінімалістичних та монохромних речах. Вартість такого плаща нині 596 євро (близько 23 тисячі гривень). Це колекція осінь-зима-2022.

Представники бренду Olēnich підтвердили, що Селена Гомес одягатиме плащ під час роботи над третім сезоном серіалу «Вбивства в одній будівлі». «Селена Гомес носить тренч FW22 під час роботи зі Стівом Мартіном та Мартіном Шортом у третьому сезоні серіалу «Вбивства в одній будівлі», – йдеться у повідомленні в соцмережі компанії.

Додамо, бренд Olēnich створений у 2016 році, центральним елементом якого став верхній одяг. Бренд пропонує ідеально скроєні предмети гардеробу, створені з високоякісних матеріалів, які мають попит серед знаменитостей. Раніше в одязі цієї марки була помічена Тіна Кунакі, Ірина Шейк, Коко Роша, Кортні Кардаш'ян та інші.

Читайте також: Леся Нікітюк вразила щемливою історію про евакуацію однієї української сім’ї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: