Наймолодша Народна артистка України показала дорослу дочку

Виконавиця з дочкою Катериною
Фото: соцмережі Бучинської

Раніше Наталя Бучинська не робила життя дочки публічним

Відома співачка Наталя Бучинська на своїй сторінці в соцмережі чи не вперше показала дочку широкому загалу. Співачка публічно дуже нечасто розповідає про свою старшокласницю, тому їх спільний виступ на сцені став свого роду одкровенням для шанувальників.

«Заспівали разом у Львові. Це був не просто дует. Дала собі слово, що у Львові заспіваю з донькою. Це вже було колись, коли їй виповнилось п‘ять рочків, а от тепер – це ціла подія. Напевно я хвилювалась більше, ніж вона, але це не факт. Тепер от дивлюсь це відео і тішусь. Я і моя Катруся на сцені славетного і рідного Львова. Мій пазл склався. Бережімося, мої любі! Перемога скоро!», – написала співачка під дописом з відео.

В одному з інтерв’ю співачка розповідала, що Катя – повна протилежність своєї мами. Мріє літати, як пілот цивільної авіації. Для цього поглиблено вивчає іноземні мови і точні науки.

«Музичні смаки у неї, як у багатьох однолітків, – каже Наталя. – Слухає Меловіна  та, звичайно, закордонну фірмову музику. Цінує і українську, по секрету повідомила, що трохи співає.

Наталя Бучинська – українська співачка родом з Тернополя. У 2005 році закінчила Київський університет культури мистецтв за напрямком «режисура». Наталія Бучинська стала наймолодшою народною артисткою України (у 30 років). У її репертуарі понад 160 пісень. Серед них такі хіти як «Дівчина-весна», «Моя Україна» та інші.

Раніше Бучинська не робила життя дочки публічним, оскільки вважала, що це заважає Катерині вчитися, хоча, коли та була зовсім маленькою, вони разом вели шоу «Крок до зірок».

Читайте також: Даша Астафʼєва вперше розповіла про коханого, якого зустріла під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: