Бейонсе оголосила про світовий тур, сидячи на коні в «голому» вбранні

На концертній афіші Бейонсе зображено верхи на сталевому коні
фото з відкритих джерел

Це перші масштабні гастролі виконавиці з 2016 року

Популярна співачка Бейонсе вирушить у міжнародний концертний тур із новим альбомом «Renaissance». Це перші масштабні сольні виступи виконавиці з 2016 року. Востаннє співачка була у світовому турне Formation із однойменною платівкою шість років тому. Про це пише Rolling Stone.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

На офіційному сайті Бейонсе квитки вже надійшли у продаж. Перше шоу заплановане на 10 травня цього року у Стокгольмі. За ним піде Брюссель – виступ там пройде 14 травня.

Загалом у програмі туру заявлено 27 концертів. Більшість заходів відбудеться в Америці. Концерти відбудуться, зокрема, в Новому Орлеані, Х'юстоні, Далласі, Сіетлі, Лос-Анджелесі, Сан-Франциско, Майамі, Атланті, Вашингтоні, Бостоні, Піттсбурзі, Нью-Йорку, Чикаго. У Європі Бейонсе зробить зупинку лише у 12 містах.

На концертній афіші Бейонсе зображено верхи на сталевому коні. Вона позує в кадрі в ліфу на стрингах, що прикрашені кристалами. Співачка доповнила образ капелюхом та чоботами.

Раніше «Главком» писав, що співачка Бейонсе виступила на відкритті готелю Atlantis The Royal в Дубаї. Презентація готельного комплексу пройшла у форматі приватного заходу, потрапити на який можна лише за запрошеннями. За годинний виступ, за даними ЗМІ, співачка отримала 24 мільйони доларів. На сцені виконавиця змінила три сукні: рожеву від українського бренду Frolov, червону від ливанського дизайнера Nicolas Jebran та жовту від дубайского бренду Atelier Zuhra. На червоній доріжці перед виступом Бейонсе з'явилася у золотистій сукні Dolce & Gabbana.

Напередодні виступу мешканці розташованих по сусідству від курорту вілл протягом кількох годин слухали співи зірки – вона дуже серйозно підійшла до справи і провела довгий саундчек перед виступом. Так деякі шанувальники отримали безкоштовне шоу. Користувачі соціальних мереж, які знаходилися в зоні чутності курорту Atlantis The Royal, почали документувати пісні Бейонсе, які лунали під час її саундчеку.

Читайте також: Схожа на чоловіка. Ілона Гвоздьова виклала дуже відвертий допис про образи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: