На аукціон виставили рідкісні фото Чарльза та принцеси Діани, на яких вони справді щасливі

фото з відкритих джерел

У відкритому доступі – нові архівні знімки королівського подружжя, зроблені через рік після весілля

Як відомо, союз принца Чарльза (нинішнього короля Великої Британії) та принцеси Діани завершилася трагічно – зрадами, скандальним розлученням, і, зрештою, загибеллю принцеси автокатастрофі. Якщо вірити біографам і журналістам – цей шлюб спадкоємця британського престолу був великою помилкою і зробив обох дуже нещасними. Однак нещодавно в мережі з'явилися архівні фотографії, які доводять, що у відносинах Чарльза і Діани все ж таки були світлі моменти.

У відкритому доступі з'явилися кілька раніше не опублікованих знімків Чарльза і Діани, зроблених у Балморалі у вересні 1982 року (трохи більше ніж через рік після весілля Уельських). На багатьох фотографіях пара позує разом зі своїм первістком принцом Вільямом, якому на той момент було лише три місяці. Щасливі Чарльз і Діана тримають сина, одягненого в дитячу сукню з воланами, і посміхаються.

На окремих фотографіях видно, як пара відпочиває на мальовничій території королівського маєтку. Обидва сидять біля річки і спокійно спілкуються. На інших знімках відображена лише Діана, на тлі чудових видів шотландського нагір'я. Також на парі знімків є нині покійна королева Єлизавета II – вона позує разом із сином поряд із замком Балморал.

Фотографії, до яких додаються оригінальні негативи, буде виставлено на аукціон Willingham Auctions у Кембриджширі 4 березня. Аукціоніст Стівен Дрейк зазначив, що знімки пропонують «справді приватний погляд» на улюблену всіма принцесу Уельську. «Багато фотографій принцеси Діани продавалося і раніше, але нічого настільки розслабленого ще не було», – цитує Дрейка The Mirror.

Читайте також: Акторка Ольга Атанасова випадково дізналася, що помер її батько – відомий актор

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: