Молода дружина Тігіпка показала трьох синів

Старшому з хлопчиків 10, всі вони дуже схожі на Тігіпка, який розлучився із дружиною Вікторією лише 2018 року
Фото: Інстаграм Зіневич

За інформацією ЗМІ, усі діти Алли Зіневич – від Тігіпка

Дружина колишнього віце-прем'єр-міністра України Сергія Тігіпка, ресторатор Алла Зіневич на своїй сторінці в Інстаграм розмістила світлини, на яких зображені три сини сини родини за сніданком.

«Виявилось щастя у простих речах, таких як просто мати можливоість йти на уроки за що щира подяка вчителям», – підписала пост Зіневич, прикріпивши до підбірки фото зі шкільних занять.

У 37-річної Алли Зіневич – троє синів, старшому з яких 10, всі вони дуже схожі на 62-річного Сергія Тігіпка, який розлучився із дружиною Вікторією Тігіпко лише 2018 року. За інформацією ЗМІ, усі діти Зіневич – від Тігіпка. Як відомо, у нього є дочка Анна від першого шлюбу та троє дітей від другого.

Зіневич має буйволинну ферму, ресторан та фармацевтичний бізнес. У мережі часто показує буйволів та рекламує молочні продукти власного виробництва. Іноді Алла пише великі мотиваційні пости про секрети успіху та підвищення самооцінки.

Раніше «Главком» писав, що дружина Сергія Тігіпка на своїй сторінці в Інстаграмі записала відео, в якому обурюється тим, що українські журналісти пишуть про неї не те, що їй хотілося б. «Я розповідаю у соцмережах про рідного брата, який добровольцем захищає країну від ворога. Про мою допомогу дітям, які постраждали від війни. Про те, як ми з командою розвиваємо тваринництво у країні та робимо якісний продукт, – розповідає Зіневич. – А що публікують? Дружина Тігіпка показала спортивну форму догори ногами. Щиро дякую».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: