«Міс Україна Всесвіт» до та після схуднення: приголомшливі фото

Анна розповіла, що попрацювала над своїм ментальним здоров'ям
фото з відкритих джерел

Через надмірну вагу в Неплях виникли проблеми зі здоров'ям

Переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт» 2021 року Анна Неплях показала результат своєї трансформації. За пів року дівчині вдалося схуднути на 12 кг. Цим вона поділилася на своїй Instagram-сторінці. Анна розповіла, що наважилася худнути, перш за все, через здоров'я.

У квітні вага дівчини становила 71 кг. Анні подобалася її форма, вона була впевнена у собі та отримувала увагу від чоловіків, однак через низку проблем зі здоров'ям вирішила щось змінювати. «Це не про те, що в будь-якій вазі добре. Не добре, бо у мене з'явилася протрузія у попереку, яку я заліковувала два місяці. Тиск постійно скаче. Надмірне вживання алкоголю. Харчуюсь я правильно, без обмежень, але з тим, що я не люблю жирне, смажене і мучне», – розповіла зірка.

Ще у квітні вага Неплях становила 71 кг
Ще у квітні вага Неплях становила 71 кг
фото з соцмереж

У період з квітня до жовтня Анні Неплях вдалося скинути більше 10 кілограмів, зараз її вага становить 59 кг. Для того, аби схуднути, ділиться Анна, вона повністю відмовилася від алкоголю, пропрацювала свій ментальний стан і не ставила ніяких фанатичних обмежень щодо їжі. «Якщо я чогось дуже хочу – з'їм. Але зараз я обираю їжу, що піклується про мене і мою молодість і здоров'я. Я не вживаю вуглеводи», – розповіла Неплях. Зараз Анна дотримується кето-дієти та не вживає вуглеводи.

Анна взялася худнути, адже в неї виникли проблеми зі здоров'ям, яких вона хотіла позбутися
Анна взялася худнути, адже в неї виникли проблеми зі здоров'ям, яких вона хотіла позбутися
фото з соцмереж

Тим, хто хоче схуднути, знаменитість порадила звернути увагу на своє ментальне здоров'я. «Не буде голови – не буде тіла...» – написала вона та додала, що не слід зациклюватися на кількості скинутих кілограм. Анна закликала не гнатися за цифрами та обирати спосіб життя, а не дієту.

Неплях дала пораи тим, хто планує схуднути
Неплях дала пораи тим, хто планує схуднути
фото з соцмереж

Нагадаємо, блогер-мільйонниця Даша Квіткова показала себе до схуднення на 33 кг. Вона вперше показала фотографію у своїй максимальній вазі – 83 кг.

Читайте також: «Холостячка» Мішина знялася топлес та збурила мережу пікантними знімками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: