Блогер-мільйонниця Даша Квіткова показала себе до схуднення на 33 кг

Квіткова каже, що більше худіти не буде
фото з відкритих джерел

Квіткова зізналася, що за 1,5 роки схудла більше ніж на 30 кілограмів

Даша Квіткова, відома блогерка та переможниця проекту «Холостяк» показала на своїй сторінці в Інстаграм, як виглядала зразу після пологів. За час вагітності Квіткова набрала, за її словами, більше 30 кілограмів.

Дружина телеведучого програми ЖВЛ Микити Добриніна народила сина трохи більше року тому. Даша каже, що її звичайна вага 53-54 кг, але вагітність дуже змінила фігуру, через що блогер дуже комплексувала. І навіть нікому не показувала фото. Квіткова зізналася, що за 1,5 роки схудла на 33 кг. Даша вперше показала фотографію у своїй максимальній вазі – 83 кг.

«2 дні, як народився Лев, я була 83 кг», – написала блогерка.

За словами Квіткової, зараз її вага становить 50 кг – менше, ніж була до вагітності. Більше худнути молода мама не планує: «Я припинила цілеспрямовано худнути, коли досягла своєї ваги до вагітності – 53 кг. Зараз я 50 кг. Вага сам йде. Зараз я просто хочу зробити хорошу і здорову форму того, що є».

Раніше «Главком» писав, що Квіткова розповіла в інтерв'ю про проблеми, які сталися  її зовнішністю після невдалої пластичної операції у відомого хірурга Едгара Камінського.

Читайте також: Зірка серіалу «Свати» Ганна Кошмал вперше показала свого чоловіка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: