«Міс Москва – 2023». Ангеліну Бреженську назвали пластиковою лялькою

Перемогу здобула модель із Саратова
фото з відкритих джерел

Новий титул подарував Бреженській не лише нових шанувальників, а й хейтерів

Вчора ввечері відбувся фінал конкурсу «Міс Москва». Першою красунею столиці Росії за підсумками голосування стала 25-річна телеведуча Ангеліна Бреженська. Про це пишуть російські ЗМІ.

«Міс Москва – 2023». Ангеліну Бреженську назвали пластиковою лялькою фото 1

25-річна Ангеліна Бреженська родом із Саратова, проте давно живе у Москві. Дівчина закінчила факультет економіки Російської академії народного господарства, а зараз працює ведучою на телеканалі «П'ятниця!» Блондинка не вперше бере участь в конкурсах краси, а московська корона стала для неї першою та значною перемогою.

«Міс Москва – 2023». Ангеліну Бреженську назвали пластиковою лялькою фото 2

Судячи зі знімків в Instagram, Ангеліна багато подорожує світом, балує себе люксовими брендами. За чутками, дівчина зустрічається із банкіром зі списку Forbes. 

Титул «Міс Москва – 2023» подарував Бреженській не лише нових шанувальників, а й хейтерів. Критики назвали принади дівчини неприродніми. «Ще одна пластикова лялька»; «Це не конкурс краси, а конкурс роботи пластичних хірургів»; «Треба майстрам пластики за таких ляльок нагороди давати», – обурюються користувачі Мережі.

До речі, перша красуня Москви має параметри, близькі до так званого ідеалу – 92-60-90.

«Мета в житті – виростити кращу версію себе, займатися улюбленою та суспільно корисною справою, бути прикладом для підростаючого покоління», – каже Бреженська.

Додамо, що в столиці країни-агресорки обрали головну заміжню «красуню» Росії. Титул «місіс» дістався моделі та співачці Наталії Оскар, чиї справжні фото, необроблені у фотошопі, викликали хвилю сміху навіть серед росіян.

Нагадаємо, що Історія з перемогою заміжньої красуні Наталії Оскар на конкурсі «Місіс Росія-2023» в Москві має закономірне продовження, адже виринають промовисті деталі організації цього заходу.

Раніше «Главком» писав, що мережа вибухнула уїдливими насмішками через результати конкурсу. Усіх вразила штучна зовнішність росіянки.

Читайте також: На «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: