Шеннен Догерті розповіла про підступність онкології

Шеннен Догерті не знала, чи переживе операцію
фото з відкритих джерел

Рак молочної залози в акторки вперше діагностували у березні 2015 року

Акторка Шеннен Догерті протягом восьми років веде боротьбу з раком грудей. Нещодавно зірка серіалів «Беверлі Хіллз, 90210» та «Всі жінки відьми» розповіла, що онкологія не відступає і метастази поширилися на інші органи.

У січні 2023 року лікарі виявили метастази в головному мозку. 52-річна артистка пройшла радіотерапію та перенесла важку операцію. На сторінці в Instagram жінка показала відео, зроблене перед складним хірургічним втручанням, та поділилася емоціями.

Шеннен Догерті розповіла про підступність онкології фото 1

Шеннен дуже переймалася, бо не знала, чи розплющить очі після операції. «16 січня 2023 року. Хірургічне відділення. У мене пухлина в головному мозку, яку хочуть видалити, а також зробити біопсію. Я намагаюся бути хороброю, але я боюся. Страх переповнював мене. Я боялася всіх можливих поганих наслідків, переживала, що залишу маму і як це вплине на неї. Я хвилювалася, що вийду після операції вже не я. Ось, як може виглядати рак», – написала Догерті.

Нагадаємо, що рак молочної залози в акторки вперше діагностували у березні 2015 року. Згодом вона пережила низку хіміотерапій. У 2020 році хвороба повернулася та прогресувала до четвертої стадії. Акторка «Беверлі Хіллз 90210» весь час розповідає про лікування та спростовує міфи про хворих на рак четвертої стадії.

«Я не хочу, щоб люди думали, що людина з раком четвертої стадії падає, не може рухатися, потрапляє в хоспіс і не може працювати. Вас так швидко списують, навіть якщо ви сповнені сил, здорові, щасливі і хочете піти працювати», – розповідала вона.

Додамо, що зірка серіалу «Зачаровані» Шеннен Догерті розлучається із чоловіком, фотографом Куртом Ісварінком, після 11 років шлюбу. 

Читайте також: День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: