Мадонна розлучилася з хлопцем, який молодший за неї на 41 рік

За інформацією інсайдера, відносини співачки з Дарнеллом не були серйозними
фото з відкритих джерел

Стосунки співачки з молодим бойфрендом Ендрю Дарнеллом протрималися менше ніж рік

Мадонна розлучилася з 23-річним манекенником Ендрю Дарнеллом, повідомляє Page Six з посиланням на джерело з оточення поп-діви. Він молодший за співачку на 41 рік. Зустрічалися співачка та манекенник менше року.

За інформацією інсайдера, відносини співачки з Дарнеллом не були серйозними, та все ж вона засмучена, багато в чому через те, що останнім часом і так відчуває невпевненість у собі. «У неї криза впевненості, це все ускладнює. Їй було дуже весело з Ендрю, але не те, щоб це було кохання. Це був просто легкий роман, тож її серце не розбите. Просто розставання довелося дуже недоречно», – розповіло джерело.

Ймовірно, Мадонна засмучена через те, шо після її появи на церемонії вручення премії Греммі публічно багато говорили про її зовнішність. Багато інтернет-користувачів писали, що зірка зовсім не схожа на себе на фотографіях, які вона публікує у соцмережах. Мадонна у відповідь звинуватила своїх критиків у ейджизмі.

Вона заявила, що не збирається вибачатися за те, як виглядає і поводиться. Навпаки, вона «з нетерпінням чекає ще багато років провокаційної поведінки, розсунення кордонів, протистояння патріархату і насамперед насолоди своїм життям».

Читайте також: Тіна Кароль, Мілла Йовович і Віра Фарміга створили діджитал-сукню: знімали 2000 камер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: