У дружини співака Еда Ширана під час вагітності виявили пухлину

Музикант з дружиною
фото з відкритих джерел

Кохана музиканта – колишня хокеїстка Черрі Сіборн

Британський виконавець Ед Ширан заявив, що у його дружини Черрі Сіборн виявили пухлину, коли вона була вагітна другою дитиною. Артист поділився цією новиною під час інтерв'ю для The Independent.

Розповідаючи про свій майбутній альбом Subtract, 32-річний співак зазначив, що низка подій вплинула на його створення. «На початку 2022 року багато чого змінило моє життя, моє психічне здоров'я і, зрештою, моє ставлення до музики та мистецтва. Написання пісень – моя терапія. Це допомагає мені розібратися у своїх почуттях», – наголосив Ширан.

Він додав, що на той час втратив свого найкращого друга і судився через авторські права. Серед іншого, його дружині під час вагітності сказали, що у неї виявили пухлину.

Кохана музиканта – колишня хокеїстка Черрі Сіборн. Вони були знайомі ще зі шкільних часів, але лише у 2015 році їхні стосунки перейшли на новий рівень. Своїй обраниці він присвятив пісню Perfect, включену в третій альбом. У січні 2018 року Ширан повідомив про заручини, а весілля відбулося у серпні цього ж року. У серпні 2020 року у пари народилася дитина – дівчинка Лайра Антарктика, а у травні 2022 року Ед став батьком вдруге, і знову у них народилася дівчинка.

У вересні 2022 року стало відомо, що Еду Ширану звинуватили в плагіаті через пісню Thinking Out Loud, елементи якої нібито були запозичені з композиції 1973 року Let's Get It On виконавця Марвіна Гея. З Ширана вимагали стягнути 100 мільйонів доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: