Настя Каменських на тлі розмов про розлучення публічно звернулася до Потапа

фото з відкритих джерел

В День святого Валентина Потап зізнався Каменских в коханні та отримав дивну відповідь

Вже кілька місяців в українських ЗМІ «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом. На тлі розмов про розлучення, виконавиця розмістила на своїй сторінці в соцмережі посилання на новий трек Потапа «Волонтер».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

«З прем'єрою, Потапе. Пісня про неймовірно важливих і сильних людей – наших волонтерів», – написала артистка і супроводила текст сердечком.

Раніше «Главком» писав, що в День святого Валентина Потап зізнався Каменских в коханні та отримав дивну відповідь. «Для мене кохання – це вона! Моя королева, моя душа, моє натхнення і моя підтримка! Я тебе люблю, зі святом кохана», – написав Потап та додав до допису фото Насті Каменських.

Тим часом Каменських «відповіла» рекламним постом. Співачка розмістила знімок із фотосесії. «Любов – це велика рушійна сила, яка керує людьми та спонукає на неймовірні вчинки. Матір, що любить свою дитину, сини та доньки, що люблять Батьківщину, чоловіки та жінки окрилені почуттям кохання – це люди, що здатні змінити світ силою своїх почуттів. Бо почуття окриляють, дають сил та роблять нас незламними», – написала вона у рекламній публікації українського ювелірного бренду. «Відкрийте серце почуттям», – додала насамкінець виконавиця.

Читайте також: Путініст Сосєдов став посміховиськом у мережі, заспівавши на камеру: Собака так завиває

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: