Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні

Такі вибухові барви були характерні для королеви Єлизавети, але Кейт продовжила цю традицію
фото з відкритих джерел

Сукня Кейт яскраво червоного кольору точно затьмарила вбрання всіх інших панянок

Принцеса Уельська побувала на знаменитих перегонах в Аскоті, і її образ був дуже ефектним. Про це пише Daily Mail.

Кейт Міддлтон прибула на Royal Ascot у королівській процесії. Принцеса Уельська їхала у відкритому екіпажі разом з принцом Вільямом, принцесою Беатріс і її чоловіком Едоардо Мапеллі Моцці. Але сукня Кейт яскраво червоного кольору точно затьмарила вбрання всіх інших поважних жінок. 

Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні фото 1

Кейт Міддлтон для цього заходу обрала сукню класичного крою від Alexander McQueen та витончений капелюшок від відомого дизайнера Філіпа Трейсі.

Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні фото 2
Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні фото 3

Образ знаменитість доповнила золотими сережками від Sézane, які вона одягала раніше, червоним клатчем від Hermes та  замшевими туфлями від Дженніфер Чаманді.

Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні фото 4

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці їхали в другій кареті за екіпажем короля Чарльза і королеви Камілли, яких супроводжували герцог і герцогиня Девонширські.

Цікаво, що раніше Кейт для перегонів в Аскоті обирала сукні пастельних та спокійних відтінків, але цього року вона зупинилася на кардинально іншому варіанті. В таких яскравих сукнях зазвичай з'являлася королева Єлизавета, яка жартувала, що якщо вона одягне щось менш яскраве, то її ніхто і не впізнає.

Додамо, що Кейт Міддлтон відвідала традиційну урочисту службу на честь Найшляхетнішого Ордену Підв'язки, що відбулася в каплиці Святого Георгія в Віндзорі.

Нагадаємо, що принцеса Уельська відвідала музей у центрі британської столиці. Кейт Міддлтон виглядала дуже привабливо в пудровому брючному вбранні.

Читайте також: Кейт Міддлтон ляснула по сідницях принца Вільяма: відео потрапило в мережу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: