Кейт Бекінсейл вигуляла кота та сукню зі сміттєвих пакетів

фото з відкритих джерел

Актриса показала передплатникам власного блогу свій новий аутфіт

Голлівудська акторка Кейт Бекінсейл прогулялася в незвичайній сукні, яку в мережі порівняли зі сміттєвим мішком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Актриса показала шанувальникам свій новий аутфіт. На фотографії вона позує в об'ємній чорній міні-сукні, зробленій із незвичайного матеріалу. Зірка доповнила образ колготками з леопардовим принтом, туфлями на масивній платформі та чорним бантом.

«По дорозі на обід я встигла виростити вісім салатів та кабачок у своїй сукні», – іронічно підписала знімок актриса. Інтернет-користувачі негайно відреагували на новий незвичайний аутфіт Бекінсейл, порівнявши сукню зі сміттєвим мішком.

«Тільки Кейт Бекінсейл примудряється виглядати привабливо в сміттєвому пакеті», «З такою фігурою можна що завгодно носити і виглядати чудово», «Вперше бачу, щоб людина надягла мішок для сміття і виглядала в ньому сексуально», «Сміттєві пакети стають новим модним трендом», – написали користувачі мережі.

Проте її креатив не всім сподобався. Особливо зоозахисникам, які не в захваті від того, що коту доводиться терпіти забаганки зіркової власниці: «Що це? Мішок для сміття? Хто, чорт забирай, гуляє з котом? Із тобою щось не так», «Вам хтось казав, що він кіт, а не собака?».

Читайте також: Дружина тяжкохворого Брюса Вілліса опублікувала зворушливе відео з ним

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: