Каменських, Осадча, Сумська та інші зірки розповіли про своїх мам на честь свята

Фото: соцмережі

В Україні та в більшості країн планети свято мам святкується у другу неділю травня

Сьогодні в світі відзначається День мами. Українські зірки розповіли в сомережі про своїх матусь.

Співачка Настя Каменських виклала в соцмережу фото своєї мами-водійки. Знімок підписала: «Мама – мабуть, не існує іншого такого слова, у якому б вмістилося стільки любові та турботи, тепла та підтримки. Саме тому сьогодні особливий день, коли ми маємо можливість ще раз сказати своїм матусям, як сильно їх любимо та цінуємо. З Днем матері всіх матусь світу і, звичайно, мою Лідію Каменських».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Акторка Ольга Сумська згадала свою маму, яку втратила в перші дні великої війни: «Як ніжно називають нас діти… Свою маму я називаю… називала «мамунчик», так само мене називають мої діти. Нагадую всім, аби не забули привітати, обійняти і сказати теплі слова рідненьким. Кожен день я кажу мамі, як сильно її люблю, і вона мене чує, я знаю. 14 травня –день мам! Цінуйте своїх близьких, найдорожче в світі!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Мами – це надлюди! Мами не вміють скаржаться на втому, мами можуть годинами по морозу гуляти з візочком, мами вміють спати уривками по 10 хвилин вночі і зранку бігти на роботу. Мама – це найважча і одночасно найпрекрасніша рутина. Тільки мами зрозуміють, що обійми, крики мама за вхідними дверима і слова «мама, просто полежи зі мною» варті всіх недоспаних ночей і нервів від дитячої нечемності. Мамо, дякую за все», – написала телеведуча Катя Осадча, підкріпивши до допису фото з мамою.

Телеведуча Соломія Вітвіцька на своїй сторінці в Інстаграм виклала дві світлини: мама і вона маленька та мама і Соломія тепер. «Мамуль, люблю тебе!» – підписала знімки тележурналістка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

Співачка Слава Камінська теж виклала знімки зі своєю мамою. Допис підписала: «Люблю дуже сильно».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lyubava Greshnova (@lubavagreshnova)

Акторка Любава Грешнова, яка разом з чоловіком, актором Михайлом Пшеничним довгий час мешкала і працювала в Росії, а з початком вторгнення втекла з Москви, написала привітання своїй мамі: «Людмила Миколаівна , я люблю тебе. Мамуля, після всього, що ти пережила , я так хочу щоб ти завжди була щасливою, щоб ти посміхалася і була сповнена силами та міцним здоров’ям. Дякую, що ти в мене є. Дякую , що ти моя мама. Дякую, що ти поруч. Я буду оберігати тебе». Родина Любави Грешнової – родом з Харкова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Телекулінар Ектор Хіменес-Браво написав на своїй сторінці в соцмережі: «З твоїм днем, мамо! 11 травня у моєї любої мами був день народження, а вже сьогодні відзначається День матері. Саме вона прищепила мені любов до кулінарії й саме завдяки їй я знайшов справу свого життя та душі. Дякую, мамо, за найкращий приклад, яким слугуєш для мене та за твої неоціненні поради. Мама, я вдячний за життя, яке живу, хоч і знов у воєнний час. Попри все, я щасливий. Люблю. P.S.: в каруселі моя прекрасна мама у вишитій сорочці».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасія Приходько (@prykhodko_official)

Співачка Анастасія Приходько привітала зі святом себе: «Хочу нагадати, що 14 травня день Матері! Я отримала вже свої квіти, не забудьте і ви привітати своїх мам».

Читайте також: Пішли нахр#н. Легенда «Динамо» розповів, як його доньку-акторку вмовляли повернутися в Москву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: