Камалія показала, який знаменитий українець з акордеоном розважав її та чоловіка в Каннах

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Чоловік співачки, з яким вона хотіла розлучитися, організував для неї шикарне свято

Співачка Камалія, яка нещодавно відсвяткувала 46-річчя, в соцмережі виклала відеозвіт зі свого дня народження, який відгуляла в Каннах. Виконавиця, яка ще зовсім недавно заявляла про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, тепер дякує йому за неймовірні сюрпризи. Зокрема, запрошення на її особисте свято гурту «ВВ».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

«Дякую друзям, дорогим шанувальникам, рідним, які привітали мене з Днем народження! Окрема подяка Захуру за сюрприз! Адже зараз організувати святкову вечірку в Каннах, де відбувається Міжнародний кінофестиваль, та навіть знайти вільний столик в ресторані практично неможливо. Затишний ресторан, шампанське, квіти та смачнющий торт. Дякую прекрасному Олегу Скрипув та його команді, які своїми піснями під акордеон зробили мій День народження незабутнім!» – радісно повідомила артистка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Раніше «Главком» писав, що чоловік Камалії в день її народження вийшов до неї сцену (співачка виступила на благодійному заході Ukrainian fashion film festival) з розкішним букетом квітів: «Дякую що ви всі зібралися на день народження моєї коханої жінки». Після благодійного заходу подружжя вирушило святкувати до місцевого ресторану. Схоже, перехід на дівоче прізвище для Камалії скасовується.

Тим часом сама Камалія нещодавно на своїй сторінці в соцмережі виклала фото із цікавим іноземцем. Виконавиця каже, що в Пакистані, де вона перебувала з виступами, місцева преса знайшла їй нареченого.

Читайте також: Дружину нардепа від «Слуги народу» захейтили в мережі через отримання ордена

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: