Ексзаступниця голови Запорізької ОВА обурила соцмережі своїм нарядом в церкві (фото)

Некрасова позує у білій сукні в храмі, яка ледь прикриває груди
фото: Instagram/Злата Некрасова

Ексчиновниця Некрасова опублікувала фото в Instagram, де стоїть у храмі у доволі відвертій сукні

Днями колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова, яку підозрюють у розкраданні гуманітарки, святкувала день народження. У цю дату вона вирішила підбити підсумки свого 32-го року життя. Ексчиновниця опублікувала фото в Instagram, де стоїть у храмі у доволі відвертій сукні.

На фото з церкви, яке фігурантка корупційного скандалу опублікувала у своєму акаунті, вона позує у білій сукні, яка ледь прикриває груди.

Ексчиновниця опублікувала фото в Instagram, де стоїть у храмі у доволі відвертій сукні
Ексчиновниця опублікувала фото в Instagram, де стоїть у храмі у доволі відвертій сукні
фото: Instagram/Злата Некрасова

«Рік був шаленої перетрансформації, роботи над собою та прийняття… Бажання у мене зараз одне – якнайшвидша перемога нашої країни», – підписала Некрасова світлину.

На вбрання експосадовиці відреагували користувачі соцмережі. Дописувачі порадили Некрасовій обирати більш скромний одяг для відвідування храму.

Користувачі відреагували на вбрання ексчиновниці
Користувачі відреагували на вбрання ексчиновниці
фото: скріншот

Згодом ексчиновниця відреагувала на звинувачення та заявила, що її байдуже на думку хейтерів, і вона буде ходити хоч голою, якщо захоче.

«Ви лише спостерігаєте за мною через екрани своїх телефонів, щоразу намагаючись мене вщипнути і зробити боляче, але ви не мені робите боляче, а собі… Адже Ви проживаєте не своє життя. Коли людина проживає своє життя, їй абсолютно однаково на інших, вона не спостерігає за тим, хто і в чому ходить, хто і що говорить», – відповіла експосадовиця.

Ексчиновниця відреагувала на звинувачення
Ексчиновниця відреагувала на звинувачення
фото: скріншот

Не дивлячись на те, що свій допис Некрасова доповнила вже більш стриманим фото, користувачі мережі все ж знайшли, за що її «вколоти».

Як повідомляє Telegram-канал «Слон», на знімку ексчиновниця одягнена майже на дві тисячі євро.

Блуза Zimmerman – 700 євро, а також сережки Chanel – 620.

Нагадаємо, що Злата Некрасова раніше обіймала позицію заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації. Під час своєї кар'єри вона була удостоєна ордена княгині Ольги III ступеня і її ім'я фігурувало в базі даних «Миротворець» за звинуваченнями в розкраданні гуманітарної допомоги.

У травні 2023 року, перебуваючи за межами України, вона висловила публічне невдоволення з приводу свого звільнення і звинуватила голову Запорізької обласної адміністрації, Юрія Малашка, у підтримці своїх підлеглих, які, на її думку, допомагали розкраданню гуманітарної допомоги у великих обсягах.

Читайте також: У Запоріжжі високопосадовці розкрадали гуманітарку. Ексагент НАБУ оприлюднив шокуючі деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: