Дружина одного з найбагатших американців попозувала в купальнику після народження четвертої доньки

У лютому актори стали батьками ще однієї дівчинки
фото з відкритих джерел

Актор Райан Рейнольдс продав бізнес за $1,35 млрд та поповнив ряди найбагатших людей США

Голлівудська зірка Блейк Лайвлі поділилася в Інстаграм порцією сімейних кадрів з відпочинку. На одному зі знімків акторка чесно показала свою фігуру в бікіні лише через два місяці після народження четвертої дитини. Фото вподобали майже три мільйони підписників акторки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blake Lively (@blakelively)

Шанувальники в захваті: Блейк виглядає дуже добре. Похвалилася зірка і своїм чоловіком, теж голлівудською знаменитостю Райаном Рейнольдсом. І про коханих маму зі свекрухою – Елейн Лайвлі та Теммі Рейнольдс – теж не забула. А ось діти зіркової пари цього разу залишились за кадром

«Вона продає черепашки на березі моря», – підписала Блейк карусель фотографій кумедною англійською скоромовкою (аналог «Карл у Клари вкрав корали»). На інстаграм Блейк Лайвлі підписані 38 мільйонів її шанувальників по всьому світу.

Нагадаємо, у лютому Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі стали батьками вчетверте. А вже в березні актор ненароком розсекретив стать дитини: у зіркової пари народилася четверта дівчинка.

Раніше «Главком» писав, що актор Райан Рейнольдс продав бізнес за $1,35 млрд. Крім високобюджетних блокбастерів, прибуток голлівудському актору Райану Рейнольдсу приносила компанія мобільного зв'язку Mint Mobile. Західні таблоїди повідомили, що актор дуже вигідно продав компанію та поповнив ряди найбагатших людей США.

Читайте також: Оля Полякова показала фото, на якому зображена у найбільшій вазі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: