Голлівудські зірки Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс, що мають трьох доньок, знову стали батьками

фото з відкритих джерел

Раніше Раян Рейнольдс висловлював сподівання, що у них знову народиться дівчинка

Голлівудські актори Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс стали батьками вчетверте. Про це повідомляє видання PageSix з посиланням на джерела, близькі до пари. Стать дитини поки що тримають у таємниці.

У 35-річної Блейк Лайвлі та 45-річного Райана Рейнольдса також є три дочки: семирічна Джеймс, шестирічна Інес та трирічна Бетті.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blake Lively (@blakelively)

На своїй сторінці в Інстаграм Блейк Лайвлі поділилася фотографією, на якій вона вже без вагітного живота. Багато передплатників вирішили, що таким чином Лайвлі підтвердила чутки про те, що вже народила дитину. На кадрі актриса позує разом із чоловіком Райаном Рейнольдсом та його матір'ю.

Про четверту вагітність Лайвлі стало відомо у вересні 2022 року: актриса з'явилася на 10th Annual Forbes Power Women's Summit у Лінкольн-центрі в Нью-Йорку в золотій міні-сукні, яка підкреслила чималий живіт.

Раніше Раян Рейнольдс прокоментував вагітність своєї дружини і висловив сподівання, що у них знову народиться дівчинка: за словами актора, він уже звик виховувати дочок. «Це буде безумство! Ми дуже схвильовані. Я навіть ще не знаю, хлопчик це чи дівчинка. Тож подивимося», – сказав актор.

Читайте також: Найбагатша співачка світу, яка народила дитину менше року тому, знову вагітна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: