Актор Райан Рейнольдс продав бізнес за $1,35 млрд. та став одним з найбагатших людей США

Актор з дружиною
фото з відкритих джерел

Рейнольдс має ще й успішний алкогольний бізнес

Крім високобюджетних блокбастерів, прибуток голлівудському актору Райану Рейнольдсу приносила компанія мобільного зв'язку Mint Mobile. Західні таблоїди повідомили, що актор продав бізнес за 1,35 мільярда доларів. Таким чином, Рейнольдс поповнив ряди найбагатших людей США.

В офіційній заяві артист у властивій собі манері віджартувався: «Ми дуже щасливі, що партнери побили агресивну ставку моєї матері, зроблену в останню мить. Ми вважаємо, що потужність їх мережі 5G спрацює для бізнесу краще, ніж її навички гри в маджонг рівня трохи вище за середній».

Зазначимо, що другий бік угоди, корпорація T-Mobile, викупила не просто бізнес Рейнольдса, а всю материнську компанію Ka'ena Corporation, куди він входив разом із оптовим постачальником бездротового зв'язку Plum. До речі, Рейнольдс має ще й алкогольний бізнес: актор виробляє джин під маркою Aviation American Gin.

Раніше «Главком» писав, що у лютому Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі стали батьками вчетверте. А вже в березні актор ненароком розсекретив стать дитини: у зіркової пари народилася четверта дівчинка.

Читайте також: Прикидалася хворою. Кінокомпанія вимагає $100 млн. з голлівудської зірки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: