Дружина колишнього президента Франції розповіла про стосунки з алкоголем

фото з відкритих джерел

Колишня перша леді Франції зізналася в нелюбові до здорового способу життя

Супермодель, співачка та колишня перша леді Франції Карла Бруні знялася для французького Elle і дала журналу інтерв'ю, де розповіла про стосунки з Ніколя Саркозі та нелюбов до здорового способу життя.

В інтерв'ю Бруні зізнається, що їй пощастило, в тому числі і в особистому житті: чоловіка називає «найнадійнішою людиною», яку вона коли-небудь зустрічала. Свої почуття до чоловіка вона визначає словом «залежність». «За всі ці роки нічого особливо не змінилося, навіть у фізичному плані все, як і раніше, чудово», –  поділилася героїня інтерв'ю.

Карла визнає той факт, що досягти успіху їй допомогла краса, але вона переконана: «полум'я всередині» набагато важливіше за привабливість. Проте зовнішності вона теж приділяє чимало часу і сил: каже, що не в захваті від необхідності дві години на день займатися спортом і зводити до мінімуму кількість алкоголю. «Якби не потрібно було думати про здоров'я і дотримуватися цієї шаленої тверезості, я могла б пити як ірландські моряки», – відверто зізнається Бруні.

Карла з ностальгією згадує про епоху розквіту топ-моделей: пік її модельної кар'єри припав на початок 90-х: «Ми стали знаменитими буквально відразу, ні за що, без якихось особливих заслуг. Просто фантастика. Мені дуже подобалося це життя, але вона призначена для 20-річних. Я жила на валізах, здійснювала по п'ять поїздок в тиждень»

Карла Бруні була однією з найзатребуваніших манекенниць у 1990-х поряд, заробляючи по 7,5 млн доларів на рік. З Ніколя Саркозі вона одружилася у 2008 році, на той момент Саркозі вже обіймав посаду президента Франції. Весілля зіграли у Єлисейському палаці. У 2011 році у подружжя народилася дочка Джулія.

В вересні минулого року експрезидента було засуджено до року домашнього арешту у справі про незаконне фінансування виборчої кампанії у 2012 році. Це був його другий термін – у березні того ж року він отримав рік домашнього арешту у справі про корупцію. Однак у Франції він уже з'являвся на публіці, наприклад, супроводжував Карлу на презентації бренду Bvlgari у Парижі у червні цього року, а в липні його помітили із дружиною на відпочинку в Іспанії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: