Відомий телеведучий на прикладі колеги розкрив схеми пропагандистів, які промивають мізки росіянам

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий Анатолій Анатоліч розібрав інтерв’ю ура-патріотки Ангеліни Вовк

Телеведучий Анатолій Анатоліч, який в своїх ефірах на ютуб-каналі регулярно спростовує кремлівські наративи, записав черговий ролик, який присвятив дуже популярній колись телеведучій Ангеліні Вовк. Зірка радянського ТБ, а нині пенсіонерка, яка не відходить від телевізора, дала інтерв’ю пропагандистському каналу, в якому сказали купу нісенітниць про війну в Україні.  

«Можна сказати: стара жінка, деменція. Не буду її ображати: це результат того, як працює російська пропаганда. Ангеліна Вовк – типова жертва роботи пропагандистів», – каже Анатолій Анатоліч, демонтруючи підписникам фрагменти з ганебного інтерв’ю.

Телеведуча заявляє, що зі своїми іграшковим колегами – Хрюшею та Степашкою, з якими колись вела програму «Спокойной ночи, малыши!» хотіла поїхати на лінію фронту: «І звернутися до тієї сторони, вони ж також дивилися нашу передачу. А мены моя подруга, що працюэ в МЧС, каже: «До кого ти там будеш звертатися? Там одні найманці! Українців вже не залишилося. Такі страшні люди».  «Як бабуся біля підїзду, – коментує сказане Анатоліч. – А біля неї сидить типу журналіст Манучаров, рідкий покидьок, що постійно її підначує. Ось це і ї робота пропагандистів: росіянка впевнена, що в Україні залишилися лише фашисти, нацисти і найманці. Ангеліна Вовк, я постійно буваю на фронті, найти хоча б одного найманця! Давайте візьмемо Хрюшу та Степашку, якщо їх ще не мобілізували, та поїдемо разом частинами».

А тим часом Вовк продовжує в ефірі про найманців, яких, за її словами, часто бачить на російському ТБ: «Дивлюся в їх обличчя і думаю: невже їх совість ночами не мучить? Приїхали на чужую территорю: бомбити, вбивати, приносити страждання людям?» «Це вона про кого зараз? – перепитує Анатоліч. – Це ж те, що з нами зараз робить Росія. Це один з прийомів пропаганди: відзеркалення, коли нацисти кажуть, що покидьки з іншої сторони, а ми з ними боремося».

«Я так здивувалася, коли дізналася, що Софія Ротару дає гроші на війну проти нас. Мені зателефонували журналісти: «Як ви до цього ставитеся?» Звісно, негативно». «Не на війну проти вас! І Ротару, і кожен українець постійно збирає гроші на захист своєї країни. Шановна жіночка, якби ви не прийшли на нашу землю с танками та ракетами, не було б війни», – емоційно реагує на чергову нісенітницю телеведучий.

Раніше «Главком» писав, що Вовк в тому ж таки інтерв’ю заявила, що російські окупанти – святі люди. Телеведуча процитувала фразу, яку почула по радіо від жінки, яка нібито займається зйомками на Донбасі. Вона заявила про російських окупантів таке: «Це не воїни, це просто святі». Вовк додала, що її обурює факт, що бойові дії показуються навіть по телевізору, як те, що відбувається як би на тлі звичайно життя. Мовляв, потрібно захоплюватися вчинками солдатів (читай: більше брехати), які «залишили рідних заради найкращого майбутнього країни». Нагадаємо, що пік популярності Ангеліни Вовк прийшовся на радянські часи, коли, як і зараз, журналістів вчили «запудрювати» мізки глядачам. Нема сумнівів: Вовк треба садити у кадр – вона ще теперішнім пропагандистам дасть фору по мистецтву одурманювати з екрану.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: