Дружина футболіста Зінченка приголомшила своєю фігурою через тиждень після пологів

Дружина футболіста Олександра Зінченка Влада
фото з відкритих джерел

Журналістка, яка сама народила другу дитину, зачарувала своєю відмінною фізичною формою

Через тиждень після народження другої доньки, Влада Седан, дружина футболіста Олександра Зінченка, продемонструвала свою фігуру. Відео Влада опублікувала у своєму Instagram.

Журналістка, яка сама народила другу дитину, зачарувала своєю відмінною фізичною формою.

Влада Седан вирішила приміряти топ і джинси, які продемонстрували її підтягнутий прес. Дружина Зінченка розповіла, що її ціллю було влізти джинси, які вона носила до народження другої доньки.

Дружина футболіста Зінченка приголомшила своєю фігурою через тиждень після пологів фото 1

Нагадаємо, 2 серпня у півзахисника лондонського «Арсеналу» та збірної України Олександра Зінченка народилася друга донька. Зворушливі фото із новонародженою донькою та дружиною Владою Олександр Зінченко показав у соціальних мережах.

Наприкінці травня футболіст Зінченко з дружиною повідомили, що чекають другу дитину. «We are waiting for you», – підписали пост Олександр і Влада. Відомо, що Зінченко і Седан перебувають у шлюбі з березня 2020 року. В серпні 2021 року в них народилася донька Єва.

Раніше подружжя Зінченків оригінально показали стать майбутньої другої дитини. Гендер-вечірку пара вирішила провести на футбольному стадіоні.

До слова, футболка Зінченка на аукціоні в підтримку армії пішла за 75 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: