Футболіст Зінченко з дружиною повідомили, що чекають другу дитину, зворушливим відео

фото з відкритих джерел

Зінченки – одна із найзірковіших пар в українському футболі

Півзахисник лондонського «Арсеналу» та національної збірної України Олександр Зінченко і його дружина, журналістка Влада Седан чекають на другу дитину. Подружжя повідомили про вагітність в соцмережі зворушливим роликом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alex Zinchenko (@zinchenko)

«We are waiting for you», – підписали пост Олександр і Влада. Нагадаємо, Зінченко і Седан перебувають у шлюбі з березня 2020 року. В серпні 2021 року в них народилася донька Єва. Зінченки – одна із найзірковіших пар в українському футболі.

Раніше «Главком» писав, що ексдружина футболіста Гусєва вийшла заміж за колишнього зятя Добкіна. Олег Гуревич – син колишнього радника Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу. З Аллою Добкіною молодик побрався у 2017 році. Донька екс-мера Харкова Михайла Добкіна розлучилася з чоловіком влітку минулого року. Марія Гусева розвелася з чоловіком восени того ж таки минулого року. У них є спільна донька Олександра. Через кілька місяців Марія повідомила підписникам в Інстаграм, що її серце зайняте. На запитання, чому розлучилася з Гусевим, коротко відповіла: «Були на те причини».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: