Дмитро Комаров засвітився на кордоні з Білоруссю та розповів про надзвичайну ситуацію

Комаров: Навіть ті, у кого затопило подвір'я, дуже позитивно налаштовані
Фото: соцмережі

Журналіст побував в українському селі, яке страждає від повені

Тележурналіст та відомий мандрівник Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм виклав розповідь про поїздку до Черніговської області, яка постраждала від повені.

«Так зараз виглядає село Новосілки на кордоні з Білоруссю біля ріки Дніпро у Чернігівській області. Така повінь останній раз була 10 років тому. Що стосується саме цього району – води стає менше щогодини. ДСНС на всюдиходах та човнах розвозить продукти та воду. Досі є вулиці, де води – по пояс. Природа показує свою силу та міць. Люди можуть лише пристосовуватися до таких явищ – щось змінити неможливо», –  написав Комаров, проілюструвавши допис фото.

«Що особисто мене вразило – навіть ті, у кого затопило подвір'я, дуже позитивно налаштовані. Такі ми люди – українці. Завжди впевнені, що все неодмінно буде добре. Не сумніваємося в цьому. І тому знаходимо вихід з будь-яких ситуацій. І завжди перемагаємо», – додав журналіст.

Раніше «Главком писав, що телеведучий та волонтер Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм показав страшну світлину, яку зробив в одному з житлових будинків на Харківщині. На знімку Дмитро стоїть поряд з російською ракетою «Смерч», яка залетіла в кухню одного з будинків.

Також Комаров на своїй сторінці в Інстаграм розмістив дві промовисті світлини з Херсону. На одній він з бійцями патрульної поліції зображений на тлі стели біля в'їзду в місто з величезним кавуном в руках, на іншій – в натовпі, який святкує деокупацію на центральній площі Херсона.

Читайте також: Організатори Євробачення відповіли Руслані, яка образилася, що її не запросили виступити

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: