Комаров показав страшне фото з російською ракетою на кухні житлового будинку

Комаров: Чи чесний це бій? Ні
Фото: Інстаграм Комарова

Ведучий пояснив, чому так важливо зараз донатити на український флот морських дронів

Телеведучий та волонтер Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм показав страшну світлину, яку зробив в одному з житлових будинків на Харківщині. На знімку Дмитро стоїть поряд з російською ракетою «Смерч», яка залетіла в кухню одного з будинків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

«Вчора більшість російських ракет було запущено з кораблів, що базуються у Чорному та Каспійському морях. Більшість з тисяч ракет, запущених по Україні від 24 лютого, також вилетіли з кораблів. Немає сумнівів, що Росія продовжить битися з підстанціями і подавати відключення світла, ніби військові перемоги. Чи лякає це нас? Ні. Ми давно готові до такого сценарію. Чи чесний це бій? Ні. Чи буде Україна вживати адекватних заходів? Так», – наголосив Комаров.

«Пам'ятаєте, як наші морські дрони нейтралізували ворожий корабель «Адмірал Макаров»? Щоб зменшити кількість ракет по наших містах – морські дрони важливі. І сьогодні кожен охочий може приєднатися до державної ініціативи UNITED 24 та зробити свій внесок у перший у світі український флот морських дронів. Чим більше дронів, тим більше російських кораблів підуть у відомому напрямку, разом зі своєю країною вкотре пробивши дно. А до нас полетить менше ракет. Рухаємось у бік перемоги», – додав Комаров.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм розмістив дві промовисті світлини з Херсону. На одній він з бійцями патрульної поліції зображений на тлі стели біля в'їзду в місто з величезним кавуном в руках, на іншій – в натовпі, який святкує деокупацію на центральній площі Херсона.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: