Організатори Євробачення відповіли Руслані, яка образилася, що її не запросили виступити

Руслана перемогла на Міжнародному пісенному конкурсі в 2004 році
фото з відкритих джерел

Організатори розповіли, чи запросили співачку на конкурс у Ліверпуль

Руслану Лижичко, яка стала першою переможницею пісенного конкурсу Євробачення від України, не запросили на цьогорічне Євробачення. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі. А нині цю заяву прокоментували організатори Євробачення.

«Дорогі українці і всі, хто зараз цікавиться і намагається відчути, зрозуміти, допомогти Україні. У України на сьогоднішньому етапі нашої історії, як і на всіх інших напрямах, вирує справжній культурний фронт – фронт боротьби за нашу історію, ідентичність, за нашу Незалежність. Ми всі разом пишемо історію України. Щодня, щохвилини. Мене питають, чи буду я стояти на сцені Євробачення, яке буде відбуватись від імені України, і пройде в Ліверпулі. Я цього не знаю», – зазначила артистка.

За ініціативи Суспільного Мовлення переможницю Євробачення 2004 Руслану було включено до програми конкурсу. Про це йдеться в офіційній заяві.

«Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і до того – вже провели необхідну підготовку. Детальна інформація залучення артистів є конфіденційною до моменту офіційного оприлюднення організатором. На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення Євробачення в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, BBC має намір включити Руслану до фіналу Євробачення-2023. Перемога Руслани у 2004 році була символічною подією для всієї країни й започаткувала високі стандарти представлення України на конкурсі протягом майже 20 років, надихнула наступних учасників на нові перемоги. Тож, звичайно, участь Руслани у шоу, що проводиться від імені України, важлива й обґрунтована», – сказано у повідомленні.

Читайте також: Запаслася шампанським. Джоан Роулінг прокоментувала спроби бойкотувати серіал про Гаррі Поттера

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: