Де її палець? Шанувальники висміяли Кім Кардаш'ян за невдале селфі в купальнику

фото з відкритих джерел

Від пильних шанувальників не сховалася цікава деталь

Знаменита блогерка Кім Кардаш'ян запостила в Інстаграмі свіже селфі в купальнику власного бренду. Здавалося б, у всіх відношеннях вдале фото: і світло падає ідеально, і засмага лежить рівно, і м'язи присутні скрізь, де повинні бути.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Однак від пильних шанувальників не сховалася цікава деталь. Передплатники скаржаться: мовляв, на внутрішній стороні стегон видно пікселі, та ще й пальців на лівій руці менше, ніж хотілося б. «Цікаво, чи вона розуміє, що ми бачимо, наскільки поганий цей фотошоп?» – запитує один коментатор. «Можна імплантувати все, крім довгих ніг», – їдко зауважує другий. «Кількість ретуші абсурдна. Просто запості зазвичай фото! Всім начхати, тобі за 40»,  пише третій. «Стривайте, де її середній палець?» – цікавиться четвертий.

Тим часом відомо, що Кім ніколи не відрізнялася любов'ю до чесних кадрів без фільтрів та макіяжу. Добре відретушовані знімки, можна сказати, стали її фірмовим стилем, а фотографії Кім без обробки практично не знайти.

Раніше «Главком» писав, що старша донька знаменитої блогерки Кім Кардаш'ян вирішила піти стопами підприємливої мами. 9-річна Норт має намір запустити власний бізнес. Юна підприємниця випускатиме іграшки та косметику під своїм ім'ям.

Читайте також: В мережі розгорівся гучний скандал через документалку про Клеопатру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: