Сукні для ляльок та косметика. 9-річна дочка Кім Кардаш'ян відкриває свій бізнес

Кім подала чотири товарні знаки на ім'я дочки
фото з відкритих джерел

Норт планує запустити власну б'юті-лінійку

Старша донька знаменитої блогерки Кім Кардаш'ян вирішила піти стопами підприємливої мами. 9-річна Норт має намір запустити власний бізнес. Юна підприємниця випускатиме іграшки та косметику під своїм ім'ям.

Як повідомляє The U.S. Sun, Кім подала чотири товарні знаки на ім'я дочки. Перша торгова марка для Норт включає лінію догляду за шкірою – сироватки, масла для обличчя, гелі для душу, косметика. Друга зосереджена на «іграшкових фігурах, аксесуарах для ляльок, іграшках для малювання» та інших подібних товарів. Два інші проекти будуть створені для розважальних послуг.

Нагадаємо, 2019 року зірка реаліті-шоу оголосила про створення власного бренду SKIMS. Кім викликала фурор у світі моди, випустивши колекцію коригувальної білизни, що підходить для всіх типів фігури. В асортимент бренду входять домашній одяг, аксесуари та дитяча колекція.

Раніше «Главком» писав, що американська блогерка Кім Кардаш'ян купила культову прикрасу принцеси Діани. Йдеться про кольє з хрестом Attallah Cross, яке вкрите аметистами та діамантами. Відомо, його виставили на аукціоні за 120 тисяч фунтів стерлінгів. Намисто було куплено на аукціоні Sotheby's за 197 тисяч доларів. За намисто боролися чотири покупці, але його викупив представник Кардаш'ян. Пізніше шанувальники засудили Кім Кардаш'ян за купівлю прикраси принцеси Діани – користувачі соцмереж вважають, що зірка намагається розкрутитись на пам'яті великих жінок.

Читайте також: Колишня Ілона Маска перейменувала їхню спільну дочку, назвавши Y: що це означає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: