Колишній президент США Дональд Трамп знову образив свою дружину

фото з відкритих джерел

У подружній парі Трампів назрів черговий конфлікт

Колишня першій леді Америки Меланія Трамп на днях відзначила день народження – їй виповнилося 53 роки. Цього дня її публічно привітали знамениті друзі, колишні колеги та віддані шанувальники. Втім, залишився і той, для кого цей день календаря зовсім не святковий, і це чоловік Меланії Дональд Трамп.

ЗМІ повідомляють, що Меланія Трамп відсвяткувала свій 53-й день народження у резиденції Трампів у місті Палм Біч штату Флорида. Меланія віддає перевагу закритим вечіркам, тому вона відзначила день народження в компанії друзів. Невідомо, чи був Дональд Трамп на заході.

Минулого дня народження Трамп публічно привітав дружину в соціальних мережах. Однак цього року на його особистій сторінці з'явилося 15 постів в день народження дружини, жоден з яких не стосувався свята. Усі публікації Трампа були на тему звинувачень у згвалтуванні, висунутих на його адресу. Потерпіла письменниця Джин Керролл заявила, що Дональд Трамп знущався з неї в роздягальні універмагу в 1990 році. Сам Трамп назвав звинувачення вигаданими та шахрайськими.

Останнім часом життя колишнього президента нагадує американські гірки. Проти нього висунули 34 звинувачення про фальсифікацію ділової документації з метою сховатися від сплати податків та звинувачення про надання 130 тисяч доларів із державного бюджету порноакторці Стефані Кліффорд в обмін на її мовчання про їхній зв'язок.

Очевидно, що ці та інші події підірвали відносини Меланії та Дональда, адже подружжя не вперше показує байдужість один до одного. Наприклад, під час свого останнього публічного виступу Трамп висловив подяку за підтримку лише дітям – дочці Іванці, синам Баррону, Дональду та Еріку – але так і не згадав дружину. Меланія, у свою чергу, не була присутня на судовому розгляді проти Дональда Трампа, а на кількох публічних спільних виходах висмикувала свою руку з його руки. Нагадаємо, що Меланія і Дональд Трампи одружені вже 18 років.

Читайте також: Загадкове зникнення Меланії: куди пропала дружина Дональда Трампа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: