Дочка Джонні Деппа перестала приховувати роман з дівчиною – відомою реперкою

Фото: соцмережі

Актриса розповіла про роман, оприлюднивши в соцмережі спільний знімок з обраницею

Акторка Лілі-Роуз Депп, дочка відомого актора Джонні Деппа та співачки Ванесси Параді, розсекретила свої нові стосунки. Обраницею моделі стала американська реперка Даніель Бальбуена, яка відома під псевдонімом 070 Shake.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝙻𝚒𝚕𝚢-𝚁𝚘𝚜𝚎 𝙳𝚎𝚙𝚙 (@lovelily.rose)

Актриса та модель розповіла про роман, оприлюднивши в соцмережі спільний знімок. Дівчата виглядають неймовірно щасливими і немовби не помічають нічого навколо.

«Чотири місяці разом», – прокоментувала Лілі-Роуз. Шанувальники зіркової спадкоємиці пораділи за неї: «Будь щаслива, ти цього гідна», «Красуня, нехай усе складеться найкращим чином», «Як я рада за тебе! Ти така красуня!».

Найвідомішим обранцем дочки Деппа та Параді раніше був актор Тімоті Шаламе. Вони познайомилися на зйомках фільму «Король» у 2018 році. Проте вже наступного року стало відомо, що парочка розлучилася. У 2021 року Депп зустрічалася з зіркою картини «Елвіс» Остіном Батлером.

Раніше «Главком» писав, що дочка Джонні Деппа з оголеними грудьми прикрасила обкладинку глянцю. Модель дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, що бореться із синдромом самозванця, коли знімається у касових фільмах, будучи ще такою юною. За словами дівчини, найкраще, що вона може зробити, це вірити, що її обирають не тому, що в неї знамениті батьки.

«Я відчуваю, що мої батьки зробили все можливе, щоб дати мені нормальне дитинство, яке тільки могли. Я чудово усвідомлюю той факт, що моє дитинство було не таким, як у всіх. Але, в той же час, це все, що я знаю, тому мені доводилося якось знаходити в цьому втіху. Мені дуже пощастило, що мене оточували люди, які цінують нормальність і реальне життя, і я думаю, що це єдиний спосіб існувати в цьому світі і не збожеволіти», – сказала Депп.

Читайте також: Пішли нахр#н. Легенда «Динамо» розповів, як його доньку-акторку вмовляли повернутися в Москву

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: