Бужинська виклала рідкісні світлини старшої дочки – похресниці колишнього мера Омельченка

Катя Бужинська з трьома дітьми
фото з відкритих джерел

7 січня дівчинці виповнилося 16 років

Співачка Катерина Бужинська виклала на свою сторінку в Інстаграм фото зі своєю старшою дочкою Альоною – такими знімками співачка радує шанувальників дуже рідко. 7 січня дівчинці виповнилося 16 років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катерина Бужинська (@buzhynska)

«Моя дорогенька, кохана дівчинко! Оленочко! Тобі сьогодні вже цілих 16 років! Крихітка моя! Як хочу тебе міцно-міцно обійняти зараз і сказати, що ти така дивовижна, приголомшлива, чарівна і найдорожча донечко на світі! Розумничка моя – ти в своєму віці знаєш 5 мов! Ти добра і світла дитина! Бажаю тобі, мила моя, неймовірного щастя і самої великої радості в житті, благополучної дороги і чудового успіху, чарівною краси і доброти душі, чарівництва і чудес в житті, і найголовніше – виконання заповітної мрії. Міцного здоров‘я, миру і перемоги нашої рідної України! Дуже люблю!».

Треба сказати, що Катя дуже рідко показує фото Олени, більше фотографується з молодшими дітьми-двійнятами. До слова, хрещений Олени – нині покійний екс-мер Києва Олександр Омельченко.

В одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю артистка розповіла, які стосунки складаються у її нинішнього чоловіка із її старшою дочкою. У мережі неодноразово ходили чутки, що через важкі стосунки Олени (дочка Бужинської від першого шлюбу) з Димитром, дівчинка живе не в Болгарії з братом та сестрою, а в Україні. «Звичайно, завжди більше люблять рідних дітей, – розповіла співачка. – І коли народилися двійнята, Димитр до Оленки став ставитися прохолодніше. Чому Олена тут? Дитина звикла, у неї тут друзі і мені так краще, бо я багато часу проводжу в Україні».

Читайте також: Осадча виклала в соцмережу рідвяні фото з трьома синами та чоловіком

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: