Осадча виклала в соцмережу рідвяні фото з трьома синами та чоловіком

Катя показала, як родина проводить Святвечір
Фото: Інстаграм Осадчої

Телеведуча привітала шанувальників зі святами

Телеведуча Катя Осадча на своїй сторінці у соцмережі виклала різдвяні сімейні фото. Осадча та Горбунов відсвяткували з синами Різдво.

На фото присутній  і 20-річний син Ілля від першого шлюбу Катерини. Раніше телеведуча розповідала, чим займається зараз її первісток, який після школи вступив до вишу за кордон. Катя розмістила спільне фото у соцмережі на честь свята – Дня українського прапора. На фото телеведуча із сином позують перед камерою у синьо-жовтих футболках. До речі, видно, що Ілля помітно вищий за маму. За словами Осадчої, її старший син вивчає IT і вже допомагає захищати Україну в цій сфері. «Випереджуючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже захищає країну на цьому фронті»,  – написала Катерина.

«З Різдвом усіх, хто святкує сьогодні. Молимося за мир, за згоду та перемогу. Наша родина цього року святкує дві дати та поступово переходимо на святкування 24 грудня, як і більшість українців. З Різдвом, рідні!» – написала Осадча на Святвечір. Для свята ведуча обрала сорочку з вишивкою та сережки у вигляді колосків пшениці від BEVZA.

На одному з фото Осадча тримає на руках найменшого сина Данила, який народився влітку 2021 року, а Горбунов – сина Івана.

Читайте також: З новою зачіскою та у стильній вишиванці. Олена Зеленська привітала українців з Різдвом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: