Ніна Матвієнко зізналася в коханні Залужному, а він їй відповів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Відеозвернення на своїй сторінці у соцмережі виклала дочка співачки Тоня Матвієнко

Народна артистка України Ніна Матвієнко записала відеозвернення до головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, а він – їй відповів. Ролик, змонтований із двох відео, а також реакцію Ніни Митрофанівни на відповідь Залужного на своїй сторінці у соцмережі виклала дочка співачки Тоня Матвієнко.

@tonia_matvienko Зізнання мамусі в коханні до Залужного 💙💛🇺🇦 #тоняматвієнко #нінаматвієнко #залужний #україна ♬ оригінальний звук - Тоня Матвієнко

«Любий Валерію Федоровичу, я вас дуже люблю. Я горжуся вами! Я не знаю, чому ви мені стали дуже близьким, якби я була трошечкі молодшою, я б вийшла за вас заміж! Але я б вийшла за вас заміж за вашу любов до Батьківщині, за вашу мудрість, за те, що ви любите наших хлопців, їм допомагаєте. Бережи вас боженька. І храни, боженька, наших усіх воїнів і нашу Україну», – зізналася Матвієнко.

Залужний у відповідь записав своє відео: «Ніно Митрофанівно, мені дуже приємно. Надприємно. Дуже вам дякую за підтримку! Ви велика молодець. Ви для нас зразок! І саме таких от, як ви, ми й захищаємо».

Третій ролик у відео Тоні – реакція її мами на відповідь Залужного. «А він такий гарний! І молодий який!» - вигукує Матвієнко.

Творчість Ніни Матвієнко часто називають уособлення співочої української душі. Від початку війни вона їздить із благодійними концертами. Також виконавиця зізналася в одному з інтерв’ю, що часто не стримується, коли говорить про російських загарбників і може щодо них вживати «гостре слівце».

«Падло» кажу на москалів, на орків кажу «падлюки», «падли». Матюкнулася кілька разів, але пішла покаялась, і батюшка дуже сміявся. Він не вірив, що я можу таке казати. Так довели ж, довели, я їм і сказала. Ну, інколи дулі показую. Але я ходила каятися. Матюкнулася кілька разів, але пішла покаялась, і батюшка дуже сміявся. Він не вірив, що я можу таке казати. Так довели ж, довели», – зізнається Матвієнко.

Читайте також: З новою зачіскою та у стильній вишиванці. Олена Зеленська привітала українців з Різдвом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: