Арнольд Шварценеггер радісно повідомив про поповнення у сім'ї

фото з відкритих джерел

Знаменитий актор завів чарівну домашню свинку

75-річний актор Арнольд Шварценеггер на своїй сторінці у соцмережі поділився радісною новиною. Його сімейство свійських тварин поповнилося ще одним хвостом. Новий вихованець зірки «Термінатора»  – чарівна свинка розміром з той-тер'єра. Для наочності Шварценеггер публікував фото з обома, а у підписі написав просто: «Сім'я росте. Знайомтеся, Шнеллі».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

На знімку колишній політик, який обіймав посаду губернатора Каліфорнії, широко посміхається з двома тваринами, котрі сидять у нього на колінах. Вони, втім, не єдині вихованці Арні. Всього у актора чотири собаки – Датч, Локшина, Черрі і Шніцель, а також осел на прізвисько Лулу і мініатюрний поні Віскі. А тепер ще й домашня свинка.

У недавньому інтерв'ю Шварценеггер розповів, що піклування про тварин продовжує йому життя. І доглядати за такою гарою для нього не так праця, як розвага: «Дуже весело годувати тварин уранці – це так по-різному розвиває динаміку», – запевнив він.

Раніше «Главком» писав, що актор Арнольд Шварценеггер, чий екранний образ нерозривно пов'язаний з бойовиками, продемонстрував м'язи в реальному житті. Колишній губернатор власноруч засипав вибоїни на дорозі, яка веде до його будинку.

Читайте також: Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: