Термінатор взявся за лопату. Арнольд Шварценеггер власноруч «залатав» ями на дорозі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Колишній губернатор Каліфорнії опублікував відео, де виконує дорожні роботи

Актор Арнольд Шварценеггер, чий екранний образ нерозривно пов'язаний з бойовиками, продемонстрував м'язи в реальному житті. Колишній губернатор власноруч засипав вибоїни на дорозі, що утворилися після однієї з найвологіших зим у США.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Колишній губернатор Каліфорнії опублікував відео, на якому він і кілька помічників, яких він назвав «моєю командою», виконують дорожні роботи – справляються з вибоїною, через яку «тижнями ламаються автомобілі та велосипеди».

«Я завжди говорю, – заявив зірка «Термінатора», – давайте не будемо скаржитися, давайте що-небудь з цим зробимо. Погнали». На відео, яке 75-річний актор опублікував в Інстаграм, видно, як він у робочих черевиках, куртці та сонцезахисних окулярах піднімає 50-кілограмові мішки з матеріалом для ремонту асфальтобетону, розподіляє його та утрамбовує.

В якийсь момент жінка, що проїжджала повз, зупинилася, щоб подякувати йому, і актор відповідає: «Нема за що. Вам потрібно було зробити це самим. Це божевілля. Три тижні я чекав, коли цю дірку залатають». 

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина Арнольда Шварценеггера, журналістка та публіцистка Марія Шрайвер розповіла, як переживала складний період життя під час розлучення зі знаменитим актором.

Читайте також: Знаменитий мандрівник записав звернення українською за допомогою штучного інтелекту

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: