Віталій Кім зворушив мережу саморобним відео до дня народження сина

Віталій Кім з трьома дітьми
фото з відкритих джерел

Голова Миколаївської ОВА виклав в соцмережу ролик із сімейними кадрами

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім на своїй сторінці в Інстаграм розмістив зворушиве відео, присвячене дню народження  сина Руслана. Хлопчику виповнилося шість років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalii Kim (@kimkimvitalii)

Ролик змонтувала дружина чиновника – Юлія. На відео зібрані рідкісні сімейні світлини з різного періоду життя Руслана та його рідних. «З днем народження, наш хлопчику! Тобі вже 6 років», – йдеться у підпису до посту в соцмережі.  

Раніше «Главком» писав, що очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім на своїй сторінці в соцмережі виклав емоційну світлину з особистого життя. Політик після тривалої розлуки зустрівся з дружиною Юлею, яка довгий час знаходилася з дітьми за межами Миколаєва. Судячи з фото, Юлія повернулася додому разом з їхнім сином.

За словами Кіма, за довгий час він лише один раз бачився зі своєю родиною. «Багато сімей кажуть, що проблеми почалися, тому що забуваєш телефонувати. Це реально так. Дружина чекала до 3.00, іноді й до 4.00, поки я звільнюся, щоб зателефонувати: «Усе гаразд, добраніч». Я навіть не можу сказати, що перші чотири місяці була можливість, щоб поговорити. Потім стало трохи легше. Зараз зовсім ніби легше з погляду спілкування із сім'єю», – зазначив він.

Читайте також: Кабаєва у жалобній сукні та дешевих сережках засвітилася з дітьми перед камерами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: