Британський мільярдер Річард Бренсон приїхав до Києва та зустрівся із Зеленським: подробиці

фото з відкритих джерел

Бренсон став амбасадором фандрейзингової платформи United24

Британськийй мільярдер Річард Бренсон приїхав до Києва. Це вже його другий візит до України з початку повномасштабного вторгнення. Як повідомила пресслужба Офісу президента, підприємець став амбасадором фандрейзингової платформи United24.

«Відомий підприємець, мільярдер і філантроп, засновник Virgin Group та Virgin Unite Річард Бренсон став амбасадором UNITED24. Це космос! – написала на своїй сторінці у Фейсбук очільниця платформи United24 Ярослава Гресь. – Деталі співпраці Бренсон обговорив з Президентом України Володимиром Зеленським під час особистої зустрічі у Києві. Річард послідовно підтримує Україну з 2014 року. Тепер до нього долучаться і організації-партнери Virgin Unite. Тут я хочу додати, що робочий день Бренсона сьогодні почався рано вранці, а завершився після 21:00. І знаєте що –  це ніяк не відобразилося на цій видатній людині. Бренсон подякував всім і кожному. Всім приділив час. Перепросив, що довелося почекати. Записав таке звернення до українців, після якого хотілося його заобіймати. Але все ж таки він – сер Річард. Тому тримала себе в руках».

Forbes оцінює статки Річарда Бренсона в 3 мільярди доларів. Він володіє конгломератом компаній під торговою маркою Virgin, включаючи Virgin Galactic, яка запускає штучні супутники та продає квитки на туристичні космічні польоти.

«Я радий, що ви вирішили стати амбасадором United24. Дуже важливо, що до цієї платформи долучаються нові відомі та впливові особистості. Одне з головних завдань – зберігати увагу світу до війни Росії проти України, яка триває вже понад рік. Крім того, є дуже конкретні питання, щодо яких ми можемо працювати разом», – сказав Зеленський на зустрічі з Бренсоном.

Минулого разу Бренсон приїздив до Києва у червні 2022 року. На зустрічі обговорювалися проекти в галузі енергоефективності та перспективи співпраці у післявоєнній відбудові України.

Річард Бренсон також був присутнім у Бучі Київської області, де дружина Президента України Олена Зеленська та американський мільйонер Говард Баффет відкрили будівництво першої в Україні фабрики-кухні в Бучі.

Читайте також: Кабаєва у жалобній сукні та дешевих сережках засвітилася з дітьми перед камерами

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: