Телеведуча Ангеліна Вовк заявила, що російські окупанти – святі люди. І розплакалася

Рашистка Вовк має родичів в Україні, але ті з нею не спілкуються

Ангеліна Вовк, відома колись телеведуча, а нині – пенсіонерка, що бігає по телеефірам, вдаючи з себе експерта по всім питанням, в пропагандисткій програмі «Емпатія Манучі» театрально не стримала сліз під час інтерв'ю, коли розмова зайшла про солдатів Росії. Диктор назвала їх «святими».

Вовк процитувала фразу, яку почула по радіо від жінки, яка нібито займається зйомками на Донбасі. Вона заявила про російських окупантів таке: «Це не воїни, це просто святі». Вовк додала, що її обурює факт, що бойові дії показуються навіть по телевізору, як те, що відбувається як би на тлі звичайно життя. Мовляв, потрібно захоплюватися вчинками солдатів (читай: більше брехати), які «залишили рідних заради найкращого майбутнього країни». Нагадаємо, що пік популярності Ангеліни Вовк прийшовся на радянські часи, коли, як і зараз, журналістів вчили «запудрювати» мізки глядачам. Нема сумнівів: Вовк треба садити у кадр – вона ще теперішнім пропагандистам дасть фору по мистецтву брехні з екрану.

Рашистка Вовк, як виявилося, має родичів в Україні, але ті з нею із зрозумілих причин не спілкуються. «Я зателефонувала до своєї родички, і вона мені каже: «Що творять ваші солдати-наркомани?» Я їй відповідаю: «Що ти таке кажеш, Оксано, які наркомани, це ваші бандерівці». Вона обурено: «Які бандерівці? Книжки треба читати!». Я поклала слухавку, і після цього вона мені не дзвонить. Я зрозуміла, що вона вже зазомбована проти Росії. Вона ж російська людина, родом із Ленінградської області, вийшла заміж за мого двоюрідного брата. І ось, як це все відбувається, я не знаю... В Україні якась така потужна пропаганда», – бідкається телеведуча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: