Колишній російський телеведучий розкрив правду, хто для українців друзі в світі

На початку лютого Суханов отримав український паспорт
фото з відкритих джерел

Суханов твердить, що «у гуртожитку держав», як у людському світі, кожен може розраховувати лише на себе

Телеведучий Олексій Суханов, який до 40 років жив і працював у Росії, на своїй сторінці в Інстаграм висловив твердження, що українцям в жорстокому протистоянні з Росією слід розраховувати лише на себе.  

«Україна немає більш справжнього, більш відданого, більш відчайдушного друга, ніж самі українці! Як у людському світі – завжди і у будь чому – цілком кожен може розраховувати лише на себе, так і у гуртожитку держав Україна може спертися тільки на своїх людей…І велике щастя, що вони були, є і будуть!» – написав Суханов.

Підписники телеведучого припустили, що Олексій натякає на конфлікт з ракетою, яка впала на території Польщі. В коментарях пишуть: «Щира правда. Вкотре світ показав своє справжнє обличчя. А ми маємо одне одного і це безцінне. Ми вільні душею, тому і не переможні», «Правда, яку треба прийняти і працювати далі...», «Скільки "братів і сестер" в України, а з ворогом б'ється вона сама».

 Раніше «Главком» писав, що Суханов розповів про недалеке майбутнє диктора Путіна: «Росіяни великою своєю частиною, які звикли все своє життя в дірку, не мають закордонного паспорта і обходяться краєчком хліба, картоплею однією і цибулею, вони дійсно можуть дуже довго протягнути. Тому я думаю, що на жаль, це гра дійсно на знемогу і нам залишається тільки благати Бога, а я вважаю, що Україна під Богом, нам залишається тільки дійсно триматися, тому що ми на стороні добра, ми ніяких земель не захоплювали... Я думаю, що так чи інакше тому п#рдуну прийде каюк. Він також не вічний і дуже жалюгідний зараз».

«Господи, мені здається, що він ходить під себе. Ось він якийсь старий такий став. Овал обличчя такий уже старопедичний, ці ручки щурі з цими кігточками... Я дуже сподіваюся, що знайдеться хірург, який знає, що робити і ще я дуже сподіваюся, що все-таки наші мольфари сильніші за їхні шамани», – додав ведучий.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: