Могилевська підказала, що робити, якщо в крані несподівано зникла вода (відео)

Могилевська пояснила, як з пластикової пляшки зробити кран
фото з відкритих джерел

Співачка Наталя Могилевська ділиться побутовими хитрощами з підписниками в Інстаграм

Співачка Наталія Могилевська продовжує радувати шанувальників у соцмережі корисними побутовими порадами. Тиждень тому виконавиця розповідала, як скласти в домашніх умовах безперебійну лампочку. А тепер на своїй сторінці в Інстаграм виклала відео з новим лайфгаком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Могилевська розмістила відео, де демонструє, як з пластикової пляшки зробити кран. У ролику Могилевська бере пластикову пляшку, наповнену водою, робить у нижній частині тари дірку ножем. Коли треба помити руки, необхідно трошки відкрутити кришку, і тоді вода з того місця, де зроблений прокол, почне литися. Коли закриваєш кришку, вода зупиняється.

Раніше Наталія Могилевська демонструвала шанувальникам, як скласти безперебійну лампочку, яка за словами артистки, працюватиме безперебійно цілий рік. Такі мінісвітильники у виконавиці розставлені по всьому будинку. Виготовити їх просто: необхідно мати батарейки, фольгу та трьохвольтові лампочки.

Коментатори емоційно реагують на Наталчин лайфгак: «Бл#ха, дожилися! Діва дає лайфхаки про лампочки! Респект, Наталя!», «У мене таких чотири штуки! Просто вогонь з ними! Світлодіодні трьохвольтові лампочки це просто знахідка!», «Я би навіть і не додумалась!», «А якщо її накрити склянкою , то світло буде по всій кімнаті».

Раніше «Главком» писав, що акторка Ольга Сумська порадила шанувальникам, що робити з ягодами, котрі не пережили відключення світла в морозилці.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: